info@vanamersfoortmakelaardij.nl
06-53392877
Paasdal 31 , 1949AV WIJK AAN ZEE

Neem contact met ons op

Indien u vragen hebt (over uw eigen eigendom, over een eigendom die in onze portefeuille zit,...), stel ze en wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, gelieve alle velden in te vullen.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

* Verplicht in te vullenvan Amersfoort Makelaardij o.g.

Paasdal 31
1949 AV WIJK AAN ZEE
Tel: 0653392877
info@vanamersfoortmakelaardij.nl
 
Ondernemingsnummer BTW 802798640B01
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nummer 34086228
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Onderworpen aan de deontologische code van het BIV - Lid BIV
 

U vind het kantoor op Paasdal 31 Wijk aan Zee geopend op afspraak

Wijk aan Zee is een badplaats met aan de zuidkant de haven van Ijmuiden waar u naar de schepen kunt kijken vanaf het terras. In de zomer staan er op het strand veel restaurants en andere horeca gelegenheden, daarnaast staan er veel huisjes op het strand voor recreatief gebruik. In de zomer maanden zijn alle winkels dagelijk geopend zodat u ook op zondag voor uw boorschappen terecht kunt.  Wijk aan Zee staat er om bekend als badplaats met veel hotels en pensions. Daarnaast vinden er in Wijk aan Zee op de dorosweide veel evennementen plaats zoals in januari het corus schaaktournooi, in mei het meifestival, kofferbakmarkten en in de Moriaan rommelmarkten.

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Schrijf u dan nu in!

Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Schrijf u in